субота, 27. октобар 2018.

Naše savršene tunike






https://www.facebook.com/groups/1013781948759510/
Klikni ovde i poseti grupu za punije
 Tunike su lepe ,savršene i omiljene.Rado ih nosimo i nikad ne izlaze iz mode.🐙👕🌸Uvek novi i novi modeli osvajaju nas radujemo se uvek ponovo.Odaberite omiljenu boju i obnovite garderobu.🌼🌼🌼 Bilo da su za svakodnevne ili svečane prilike tunike su uvek aktuelne , izbor boja i modela je na vama.



 NE IZBEGAVAJTE UGLJENE HIDRATE PO SVAKU CENU 🐙🎀🐙



 To nije zdravo ,ne zaboravite da cele žitarice i voće predstavljaju dragocene izvore zdravih ugljenih hidrata, bez kojih telo nema energije, a mozak ne može normalno da funkcioniše. Dugoročno

izbacivanje ugljenih hidrata iz ishrane može da ostavi izuzetno negativne posledice po zdravlje.🍀🌸🍀                     Zdravlje je bitno i za vaš lepši i privlačniji izgled.


Košulje-tunike



недеља, 7. октобар 2018.

Bucke na pragu jeseni

Tunike su moderne i idealne za punije dame.🌼🍀🌼
Mali savet punijim damama:
 Nikada ne kupujte odevni predmet broj manji u nadi da ćete smršati,kupujte ono što vam je taman i to nosite odmah 💮🍀💮Šetajte što više,šetnja će se pozitivno odraziti na vaš fizički izgled a i na psihu.Doktori kažu da je prvi korak ka izlasku iz depresije kretanje,izadjite iz kuće i krećite se,to može svako,ubrzo ćete osetiti da se osećate mnogo bolje.🌸🌸🌸
Texas haljine
Kardigani su savršen izbor





Bucke pripremite se za prve jesenje dane
Kostimi i pantalone
Kompleti,kostimi sa pantalonama su poularni i kod punijih dama.Vrlo su praktični za jesenje dane topli i udobni.🌸🍀🌸Kardigani,džemperi,jakne prilagodjeni punijim damama su omiljeni.
https://www.facebook.com/groups/1013781948759510/
Kliknite ovde i posetite FB grupu za prodaju odeće za punije