петак, 29. јун 2018.

Elegantne bucke na plaži

Atraktivni kupaći kostimi


Moda za plažu se menja kao i za sve druge prilike.🌸🍀🌸Neki novi dvodelni i jednodelni kupaći kostimi stupaju na scenu.Maštoviti modeli privlače pažnju Preko ovih kupaćih kostima dobro stoje široke tunike koje prikrivaju nedostatke.Vesele boje su aktuelne a najmanje je crnih.
Velike torbe su neophodne takođe i mnoštvo sitnica koje se nose na plažu.☀️🔅☀️🔅☀️ Tunika ili lagana haljina idealne su za odlazak na plažu.

 Mašta kreatora je neiscrpna kada su torbe u pitanju, sve lepša od lepše tako da ne znate za koju da se opredelite 🐜🐜☀️☀️☀️

  SMANJITE UNOS UGLJENIH HIDRATA
😦😦😦🍑🔔🍑🔔
 previše ugljenih hidrata i više energije nisu uvek prednost. Ukoliko ih ne utrošite, oni ostaju jednostavno višak koji naše telo pretvara u masne naslage i salo na stomaku koje posle ne možete lako skinuti.




Crni kupaći kostim ostaje omiljen☀️☀️☀️☀️☀️👿👿⏰⏰⏰

недеља, 3. јун 2018.

Cvetno leto za punije

Puno cvetnih dezena obeležiće ovo leto🌺🌸🌺Vesela moda za bucke u pravom trenutku.Cvetni dezen na svim delovima odeće je popularan ,od tunike,do kupaćeg kostima.🌼💮🌼 Posetite facebook grupu za prodaju odeće za punije.🍀🌼🍀🌼🍀Kombinezoni su praktični i aktuelni ovog leta.

Duge haljine su aktuelne

https://www.facebook.com/groups/1013781948759510/