четвртак, 23. новембар 2017.

Dobar dan punije dame !

Crno bela haljina vizuelno će suziti kukove.Haljina je omiljena i rado je nosite, s razlogom u haljini ste kompletno obučeni u svakoj prilici.

Drage punije dame,šta ima novo,da li ste kompletirale svoju garderobu?Idemo da gradimo sopstveni stil ,da popunimo naše "prazne" ormare.Za dnevnu varijantu biramo praktičnost jer volimo da nam bude udobno.Za veče puno mašte i neobičnih haljina.
Zimske svečanosti stižu pripremite se,istražujte,pravite svoju omiljenu kombinaciju.



Lagane večernje haljine

четвртак, 16. новембар 2017.

Za punije u svakoj prilici



TRI VARIJANTE
Mala  haljina za svaku priliku,haljina,crna,zelena,crvena,svejedno,haljina jednostavnog kroja koja blago prati liniju tela može se nositi od jutra do večeri.Pantalone,helanke ili haljina odaberite sami, važno je da je udobno,mekano i toplo.Boje u skladu sa vremenom i godišnjim dobom,neutralne prilagodljive raznim kombinacijama.Povedite računa o frizuri i šminki to je ono što daje lični pečat vašem izgledu a takođe utiče i na samopouzdanje.

субота, 11. новембар 2017.

Lepe,elegantne punije dame

                 LIMUN ZA MRŠAVLJENJE
Pola limuna iscediti,jedna kašićica meda i čaša tople vode  ujutru pre doručka topi masne naslage.

Lepe i elegantne, ne smeta što su malo punije.Ove prelepe haljine kreirane su samo za vas u njima ćete biti čarobne.Vaš šarm i harizmu nosite u sebi i  ostavljate trag gde god da se pojavite.Samopouzdanje se čita na licu,u stavu u hodu.Garderoba je tu da istakne ono najlepše na vama.


среда, 1. новембар 2017.

Lepe jakne za punije dame

Uskladite boje laka za nokte sa garderobom
Drage dame, vreme je da nabavimo jakne za jesenje dane.Uskladite lak za nokte sa bojama jesenje garderobe.Kožne,platnene,štofane,stvar vašeg ukusa ali pre svega udobnost jakne u kojoj ćete provoditi mnogo vremena.