понедељак, 28. март 2016.

Nove moderne suknje za punije

Uzana suknja ili pantalone?
Nove uzane suknje su hit i naravno mogu ih nositi i punije osobe.Izadjite iz pantalona,budite u trendu,obucite uzanu suknju.Sve ostalo već imate,bluze,tunike,košulje,eto posla za vas da se poigrate raznim kombinacijama.Jedna nova suknja a kombinacija bezbroj.Osmeh će vam se vratiti na lice kada shvatite koliko je ova moda dobra za vas.
Duge,lepršave,nema kome ne stoje lepo


среда, 16. март 2016.

Kako do savršenog izgleda-lepe iako punije

Vaše obline ako ih dobro upakujete postaće vaš adut
Duga ravna suknja sa šlicem dobro će stajati i punijim osobama,samo preko ovih malih majica obući neku lepršavu dužu košulju
Bižuterija je moderna
Krenite u transformaciju odmah ,gradite svoj stil polako ali uporno.Ako ne izlazite iz pantalona,ok neka tako bude i dalje samo se malo modernizujte,kupite farmerke sa elastinom,u moru tunika naći će se neka i za vas sasvim sigurno,popenjite se na štikle,promenite boju kose ili frizuru,našminkajte se,dodajte malo upadljive bižuterije i potpuno ćete zablistati.
U haljini koja prati liniju tela vaše obline doći će do izražaja


уторак, 15. март 2016.

Šarmantne punije dame

Same ste kreator svog stila a ideje su tu da vas inspirišu.Istaknite svoje adute,ono što je najlepše na vama a vešto prikrijte male nedostatke.Sve što je moderno možete nositi i vi uz male korekcije u skladu sa vašom figurom.Budite samouverene i smele ,pogledajte se u ogledalu i sami odlučite šta je to što je najlepše na vama.Bavite se malo i bojama,šta je to što vam najbolje stoji uz lice,tamno ili svetlo.Modeli koji blago prate liniju tela najbolje će vam stajati.



петак, 11. март 2016.

Suknje za punije

Suknje,suknje,lepe,praktične,moderne 
Drage punije dame suknje su dobar izbor za vas,posebno uzane u kukovima koje ne šire figuru .Jednostavna uzana suknja je moderna i ove sezone,jedna takva suknja rešiće vaše mnoge probleme.Poigrajte se sa prugama i vešto ćete sakriti kritične delove svog tela. 
Duga suknja dobro stoji punijim osobama
Bezbroj kombinacija je ono što čini suknju magičnom i nezamenljivom.Za nekoliko minuta možete se transformisati iz dnevne u večernju varijantu.

Zanimljiva suknja,tanke linije izdužuju figuru

Ravna crna suknja dobro stoji i punijim osobama

четвртак, 3. март 2016.

Zgodne punije dame

Detalji pažljivo odabrani
 su 
različite
,nisu savršene,ipak svaka lepa na  svoj način.Vaš najveći problem je pronaći broj za sebe.Jednostavnost je ono što je najbolje za vas ako još lutate u izgradnji stila odevanja. 
                                                         Detalji mogu biti upadljivi i ultra moderni,oni će dati lični pečat vašem izgledu. Jednostavna tamna haljina je uvek dobar izbor,nosićete je godinama i uvek biti dobro odeveni.Ne postoji model  koji se ne može prilagoditi vašim oblinama.Važno je da budete zadovoljne onim što nosite
Lepota jednostavnosti