уторак, 23. фебруар 2016.

ŠTA JA VOLIM DA NOSIM?


Volim moderno ali pre svega praktično i udobno
Moja nova suknja od trikotaže,50% vuna,dobro će se uklopiti sa mojim kariranim košuljama,može i sa jednobojnim kao elegantnija varujanta ,zavisi u kojoj prilici će se nositi.Ovakva suknja nikad nije skupa,koliko god da je platite, jer se bukvalno može nositi u svakoj prilici.
Kupujte pametno,uvek razmišljajte o onom što već imate i kako to da iskombinujete na najbolji način sa  postojećom garderobom.
BIŽUTERIJA je u trendu

Lepo se uklapa sa mojim kariranim košuljama

OVU SUKNJU sam kupila za sebe jer volim udobno

OVA SUKNJA MORA BITI MOJA




понедељак, 22. фебруар 2016.

Tunike,Tunike

Tunika je idealna za vas
Trenerka i farmerke za puniju osobu,trenerka 4XL farmerke veliki broj
Udobnost pre svega
Volimo tunike

Detalji će vas učiniti
 posebnom ,tu je dozvoljena potpuna sloboda,ogrlice,marame,ešarpe,obuća,torbe itd.

 Poigrajte se bojama i kontrastima. Birajte maštovite detalje ,detalji čine čuda i pomažu da budete u trendu.Eksperimentišite sa svojim izgledom sve dok potpuno ne budete zadovoljne.

среда, 17. фебруар 2016.

VOLIM TEXAS-SAVRŠEN izbor za punije

Puno pantalona,jaknica,texas suknji  donosi proleće i leto.
Bacite komplekse sa starom garderobom i izgradite novi stil.Budite ženstvene,moderne,privlačne, svi ovi modeli su samo za vas.Naoružajte se osmehom i krenite u nove životne pobede.Garderoba menja izgled u potpunosti.
Nismo mMaloi debele, mi smo samo elegantno popunjene
Vaša savršena torbaprivući će pažnju

TEXAS košulje su već osvojile rafove u prodavnicama

субота, 6. фебруар 2016.

STOP ovo je samo za punije !

Večite rolke
Uskoro stiže proleće      Modni noviteti čekaju da ih zgrabite Šta nas može obradovati više nego neki novitet u garderobi.
Vaša savršena torba privući će pažnju


Birajte odeću koja će vas vizuelno suziti,niste ni svesne šta se sve može učiniti sa garderobom.
haljina ,elegantno,savršeno

NIJE MODA SAMO ZA MRŠAVICE , IZGRADITE STIL AKO GA VEĆ NEMATE,NIJE POTREBNO MNOGO NOVCA ,Može se prepraviti i nešto staro,aktivirajte vašu maštu i brzo ćete doći do novih ideja ,realizujte ih,biće vam drago da ste same izmislile model za sebe.
elegantno
Lični stil-texas zauvek

uvek pantalone



Klošar moda,zakrpe gde god stignete,ko vidi vaše kilograme u ovakvim modelima
STOP slatkim zalogajima,idemo u šetnju ! Moderni i sa viškom kilograma,da to je sasvim moguće ! Zaključajte komplekse u ormare sa garderobom br 36 i 38  koju ste nekad nosili,izadjite na ulicu i krenite u kupovinu.Kako je to prelepa avantura,tražite nešto a odjednom se pojavi ono što ste godinama tražili a niste mogli naći.Kada nadjete tako nešto,nipošto ne propustite tu priliku,jer  dok vi razmišljate taj komad odeće će nestati,te prilike se ne propuštaju !
Udobnost pre svega

Moda vam ide na ruku,sve je ležerno,ovo su najnoviji modeli iz italijanskih kolekcija

петак, 5. фебруар 2016.

Niko nije savršen

Niste savršeni,niko nije,vaš problem je kako se obući a na ovim stranama naći ćete mnogo ideja kako da to učinite a da budete zadovoljni postignutim efektom.Svakoj kombinaciji možete dati lični pečat izborom detalja koje vi volite Ovog puta evo nekoliko ideja za dnevne izlaske ili posao.
Uvek aktuelna tunika za sve prilike
 

Pokažite da su vaše obline vaš adut

Za posao i dnevnu varijantu opredelite se za klasičnije varijante,detalji neka budu šik i moderni,Torbice,ogrlice,cipele sve to daće lični pečat vašem izgledu.


Osnovna boja neka bude crna a sve ostale boje nadgradnja.
Tunike su vaš omiljeni komad odeće,sa razlogom jer uspešno prikrivaju po koji kilogram viška.
Tunike,tunike



Izbegavajte slatkiše kad god možete,zamenite ih voćem i već posle mesec dana  primetićete rezultate.Šetajte,uživajte u kretanju,osećaćete se zadovoljno a kilogrami će sami početi da se tope.

NIKO NIJE SAVRŠEN

Ne iscrpljujte se rigoroznim dijetama,to nije potrebno. 
Provodite što više vremena na svežem vazduhu,prijaće vam.
Šetajte se,gledajte izloge,obilazite tržne centre,prošetajte ulicom u kojoj odavno niste bile,popijte kafu sa prijateljicom u kafiću,možda usput pronadjete komad odeće za kojim odavno tragate.*****


Kožna suknja je hit

среда, 3. фебруар 2016.

Debela sam ...nemam šta da obučem !!!

Moja debljina,moj problem,pokažite stav i više niko vas neće pitati da li ste na dijeti i kada planirate da smršate.Vaše zadovoljstvo čitaće se na vašem licu a višak kilograma je zadnja stvar na ovom svetu zbog koje treba da se sekirate.Pozabavite se svojim izgledom,to će vam oduzeti poprilično vremena a samim tim imaćete i manje vremena za grickalice izmedju obroka koje su opasne za vašu dobru liniju.


уторак, 2. фебруар 2016.

Frizure i haljine za punije

Uz vašu savršenu haljinu ide i savršena frizura .Kako ćete to znati da je baš to savršen izbor?
Gledajte i učite,uz dekolte na haljini baš  dobro pristaje opuštena duga kosa koja mora biti savršeno čista i isfenirana ! uz haljinu uz vrat bolje će pristajati kraća ili podignuta kosa.
 
Frizura je bitna




Dezen koji uspešno prikriva koji kilogram viška
Vaš novi izgled učiniće vas zadovoljnom ,to je ono što vam je potrebno,puno samopouzdanja.Recite sebi "ja sam savršena osoba,potpuno zadovoljna sobom" i tako će i biti.Ne brinite postoji puno muškaraca koji obožavaju baš takve žene,treba samo da istaknete ono što je najlepše na vama.Ne očajavajte ako vam prijateljica kaže "Da li si se to ti ugojila ove zime?" Nasmejte se i odgovorite "Ne draga to se tebi samo čini ,baš dobro izgledam,a ti si mi se nešto ubucilaaaaaaaaaaaaa...Unesite malo humora u vaš svakodnevni život,niste ni svesne koliko je to potrebno i zdravo ! Uvek gledajte na život sa vedrije strane !
Crna haljina dopunjena efektnom,sada modernom ogrlicom i velikom narukvicom,lepršava duga kosakoja je savršeno isfenirana